Hellas Direct & Revolut! Μαζί αλλάζουμε την ασφάλεια σε Ελλάδα και Κύπρο

Είπαμε: «Φτάνει η γραφειοκρατία και η αδιαφάνεια». Είπαν: «Φτάνει το πάρτυ των τραπεζών». Μάντεψε. Τα φτιάξαμε.

Hellas Direct & Revolut! Μαζί αλλάζουμε την ασφάλεια σε Ελλάδα και Κύπρο

Hellas Direct. Μία ασφαλιστική που είπε: «Φτάνει η γραφειοκρατία και η αδιαφάνεια».

Revolut. Μία fintech εταιρία που είπε: «Φτάνει το πάρτυ των τραπεζών».

Μάντεψε. Τα φτιάξαμε. 😊

Αρχίζουμε τη συνεργασία μας με τη Revolut, τη no.1 FinTech startup στην Ευρώπη, για να φέρουμε ακόμη μεγαλύτερες αλλαγές στον ασφαλιστικό κλάδο σε Ελλάδα και Κύπρο.

Στόχος μας είναι πάντα ένας: Να βελτιώσουμε την εξυπηρέτησή σου και να προωθήσουμε τη διαφάνεια στην ασφαλιστική αγορά. Τώρα έχουμε έναν πολύ δυνατό σύμμαχο.

Όταν μάθαμε για πρώτη φορά για τη Revolut, την πλατφόρμα που αλλάζει ριζικά τον τραπεζικό κλάδο, ξέραμε ότι θα ταιριάξουμε. Μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία: Διαφάνεια, καινοτομία, κοινή λογική.

Η εφαρμογή της Revolut ουσιαστικά σου δίνει έναν ψηφιακό λογαριασμό με τον οποίο μπορείς να κάνεις συναλλαγές άμεσα, με ένα κλικ, σε εσωτερικό και εξωτερικό. Χωρίς προμήθειες.

Μετράει ήδη πάνω από 2.000.000 πελάτες σε όλη την Ευρώπη, ενώ έχει διαχειριστεί πάνω από 70 εκατ. συναλλαγές, συνολικής αξίας $12 δισ. Η εταιρία έχει αντλήσει κεφάλαια $340 εκατ. από κάποιους από τους πιο αξιοσημείωτους επενδυτές, όπως την Index Ventures και την Ribbit Capital, με συνολική αποτίμηση που ξεπερνάει τα $1,7 δισ.

Πρόσφατα η εταιρία άνοιξε γραφεία στην Αθήνα, καθώς η Ελλάδα αποτελεί μία από τις 5 μεγαλύτερες αγορές για τη Revolut.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με μία από τις κορυφαίες εταιρίες στην παγκόσμια fintech σκηνή και ακόμη περισσότερο επειδή πρόκειται για την πρώτη τέτοιου μεγέθους στρατηγική συνεργασία που γίνεται στη νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ετοιμάσου για αλλαγές. Ένα εντελώς διαφορετικό πάρτυ. 😉

Δες κι αυτά